GDE JE ČOVEK? Bahar ga doveo kao veliku želju, navijači Zvezde očekivali mnogo, a on igrao samo 29 minuta

Novosti online

05. 12. 2023. u 08:23

ČUDNE rotacije Baraka Bahara su iznenadile mnoge, ali jedan momak u timu Crvene zvezde sigurno nije očekivao da će se naći u ovakvoj nemilosti Izraelca.

ГДЕ ЈЕ ЧОВЕК? Бахар га довео као велику жељу, навијачи Звезде очекивали много, а он играо само 29 минута

FOTO: M. Vukadinović

Reč je o Milošu Degeneku, koji ni u Kruševcu nije dobio priliku da zaigra ni minute, iako je šampion Srbije na megdan Napretku otišao bez pola tima. 

Reprezentativac Australije je potpuno nestao. Degenek preživljava u Crvenoj zvezdi slično kao u prethodnom mandatu. Bahar mu je, poput Stankovića, prvo davao šansu, pa procenio da nije za prvih 11.

Podsećanja radi, Izraelac je insistirao na Degenekovom angažmanu, a želeo ga je i u Makabi Haifi. Čim je iskusni defanzivac stigao iz Kolumbusa, Bahar je počeo da ga uigrava i činilo se da će uz Dragovića biti najstandardniji u odbrani.

Sve je promenio Degenekov kiks na Voždovcu i prvi poraz u sezoni. Od tog meča, odigranog 26. avgusta, nijednom nije bio starter. Imao je dva ulaska, u Mančesteru i Kragujevcu, ukupno 29 minuta.

Foto: N. Paraušić

 

Još ranije počele su da u zvezdaškim krugovima idu priče kako je Bahar nezadovoljan onim što mu Degenek donosi na terenu, pa je evidentno da ga nije impresionirao ni na treninzima, jer veći kiks na Voždovcu od njega napravio je Dragović i uprkos tome je stalno u timu.

Ne veruje Bahar ni Spajiću jer je činjenica da nekadašnji reprezentativac Srbije ne uspeva posle teške povrede kolena da se vrati na nekadašnji nivo.

Od skrivljenog penala na Banovom brdu, Spajić samo igra kada nema ko, pa je tako zamenio Dragovića u Kruševcu, ali pitanje je kada se Aleksandar vrati u tim da li će biti mesta za Uroša. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti