"TO MORAMO DA POPRAVIMO!" Vladimir Lučić: Šanse u Ligi šampiona moraju da se koriste

Novosti online

28. 11. 2023. u 23:40

MLADI fudbaler Crvene zvezde Vladimir Lučić istakao je posle utakmice da on i saigrači imaju za čim da žale na utakmici protiv Jang Bojsa.

ТО МОРАМО ДА ПОПРАВИМО! Владимир Лучић: Шансе у Лиги шампиона морају да се користе

FOTO: Profimedia

Crveno-beli su poraženi sa 2:0. Oni su na taj način ostali bez ikakve šanse da na proleće igraju u Evropi, bez obzira na to šta urade protiv Mančester sitija u poslednjm kolu Lige šampiona.

- U prvom poluvremenu utakmica nije bila rešena, ali su oni stekli veliku prednost zbog naših propuštenih šansi. To u Ligi šampiona mora da se koristi, imali smo slabu realizaciju i u prvom i u drugom poluvremenu. To moramo da popravimo. Oni su dobra ekipa, kažnjeni smo iz dva prekida, dva detalja koji odlučuju utakmicu, i to je to - rekao je Lučić za "TV Arena sport".

Krilni napadač Zvezde je naglasio da su svi želeli da izbole Ligu Evrope, ali to se nije desilo, pa će u tom takmičenju na proleće igrati Jang bojs.

- Nismo očekivali da budemo četvrti, nadali smo se da se borimo i za drugo, treće mesto, ali vidite kako smo završili. Ostaje stvarno veliki žal - zaključio je Lučić.

Šampion Srbije će u poslednjem kolu Lige šampiona dočekati Mančester siti. Taj meč je na programu 13. decembra od 18.45.

BONUS VIDEO: BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)