"A SAD - DA POBEDIMO SITI!" Aleksandar Dragović o meču Jang bojs - Crvena zvezda i poslednjem kolu Lige šampiona

Novosti online

28. 11. 2023. u 23:19

CRVENA zvezda izgubila je od Jang bojsa sa 2:0 i ostala je još samo utakmica sa Mančester sitijem koja nema rezultatski značaj za crveno-bele. Ipak, kapiten šampiona Srbije Aleksandar Dragović ističe da će on i saigrači ići na pobedu u tom duelu.

А САД - ДА ПОБЕДИМО СИТИ! Александар Драговић о мечу Јанг бојс - Црвена звезда и последњем колу Лиге шампиона

FOTO: M. Vukadinović

On je takođe dodao da ekipa sada mora da se okrene domaćem prvenstvu.

- Sad je gotovo, imamo još jednu utakmicu, hajde da probamo da pobedimo kod kuće pred našim navijačima. Šta je tu je, sada se fokusiramo na našu ligu - rekao je Dragović za "TV Arena sport".

Potom je i analizirao utakmicu u kojoj je Zvezda propustila nekoliko odličnih prilika.

- Generalno smo odigrali jako dobru utakmicu, imali smo 6-7 velikih šansi, primili smo dva gola posle prekida, mogli smo da vodimo sa dva gola razlike, nismo dali golove i tako je to u fudbalu - ako ne daješ golove - primiš ih - zaključio je štoper crveno-belih.

Podsetimo, Crvena zvezda 13. decembra dočekuje Mančester siti i to će biti poslednja utakmica kluba sa "Marakane" u Evropi ove sezone.

BONUS VIDEO: BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije