"OSTAVKA?" Ovo je Barak Bahar uradio posle utakmice Jang bojs - Crvena zvezda u Ligi šampiona

Novosti online

28. 11. 2023. u 23:08 >> 00:22

Fudbaleri Jang bojsa i Crvene zvezde sastali su se u 5. kolu Lige šampiona u Beogradu, a imajući u vidu konačan ishod, i ne čudi reakcija trenera crveno-belih Baraka Bahara.

ОСТАВКА? Ово је Барак Бахар урадио после утакмице Јанг бојс - Црвена звезда у Лиги шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je izgubila od Jang bojsa, posle čega je izraelski stručnjak  najpre pričao kratko za TV Arena sport, bez ulaženja u analizu sopstvenog rada, eventualnu samokritiku.

Prosto, ovako je sumirao utiske:

- Igrali smo jako dobro, stvorili smo veliki broj šansi, ali kada ne postignete gol, onda ga primite. Biće sada teško posle ovakvog epiloga, ali moramo da verujemo da možemo da se podignemo i nastavimo s dobrim igrama -  rekao je Bahar pokraj terena.

A na konferenciji za štampu - odbacio je pomisao na podnošenje ostavke.


- Nikada ne odustajem, ne razmišljam o ostavci i verujem u tim - započeo je izraelski stručnjak priču o eliminaciju iz Evrope, dodavši:

- Krivica je na svima, poslednji smo u grupi, ali moramo da gledamo i dobre stvari, svaki meč smo se borili do kraja i da nastavimo da se borimo u budućnosti.


On je dodao da je, naravno, razočaran rezultatom i da su naivno primljeni golovi.

- Dobro smo počeli, presing, mogli smo da postignemo tri gola u prvih šest minuta, ali nismo, posle dva primljena gola, opet smo promašivali šanse i to je priča ove utakmice - istakao je Barak Bahar na konferenciji za medije.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)