"PROMENILI SMO RAZMIŠLJANJE I TAKTIKU": Barak Bahar se oglasio pred utakmicu Jang bojs - Crvena zvezda

Novosti online

27. 11. 2023. u 19:27

FUDBALERI Crvene zvezde u 5. kolu Lige šampiona gostuju Jang bojsu, a očekivanja od utakmice u Bernu izneo je trener crveno-belih Barak Bahar.

ПРОМЕНИЛИ СМО РАЗМИШЉАЊЕ И ТАКТИКУ: Барак Бахар се огласио пред утакмицу Јанг бојс - Црвена звезда

FOTO: FK Crvena zvezda

Najpre se izraelski stručnjak dotakao protivnika za koga smatra da je veoma kvalitetan.

- Svi znaju da nas sutra očekuje važna utakmica, za obe ekipe, jer se direktno borimo za treće mesto. Moramo da budemo fokusirani i agresivni kako bismo ostvarili željeni rezultat. Analizirali smo Jang Bojs i reč je o dobroj ekipi. Pre svega su dobri na domaćem terenu, tako da moramo da budemo na nivou kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Borićemo se, ovo je bitna utakmica i za nas i za njih, ali su oni domaćini i to im je prednost. Igraju dobar presing, fleksibilni su i promenili su sistem igre u odnosu na ranije - rekao je Bahar.

Osvrnuo se potom da prvi meč ovih rivala koji je odigran u Beogradu i u kome nije bilo pobednika (2:2).

- Bila je to "luda" utakmica. Počeli smo dobro, ali smo loše ušli u drugo poluvreme i bili kažnjeni. Poslednjih pola sata su bili možda i naših najboljih, računajući prethodne utakmice. Nedostajalo nam je samo još nekoliko minuta da postignemo gol. Ipak, svaka utakmica u Ligi šampiona je drugačija.

Otkrio je potom i kakva je kadrovska situacija u ekipi.

- Olajinka je bolje, odradio je prethodni trening, videćemo da li će biti starter. Rodić je juče trenirao i dobro se oseća. U toku reprezentativne pauze smo promenili razmišljanje i taktiku. Cilj je da igrači budu agresivniji i da stvaraju veći pritisak. Najbitnije u ovom trenutku je da pobeđujemo. Endiaje veoma naporno radi za ekipu. Protiv Jang Bojsa je bio strelac, verujem da će njegova realizacija biti bolje kako vreme bude odmicalo.

Još jednom je govorio o promeni taktike tokom repezentativne pauze.

- U toku reprezentativne pauze smo promenili taktiku, pa je prva ideja da budemo više agresivni uz dodatni presing. Što se tiče prethodne utakmice, drugo poluvreme je bilo nešto lošije, ali mi je bitno da su igrači sa klupe ušli sa stavom i pravim mentalitetom, te da su doprineli igri, kao i starteri - zaključio je Bahar.

Utakmica Jang bojs - Crvena zvezda na programu je u utorak od 21 sat. Oba tima imaju po jedan bod i pobednik bi matematički obezbedio treće mesto koje donosi učešće u Ligi Evrope.

BONUS VIDEO: Ovo su "delije" uradile igračima Zvezde posle meča sa Jang bojsom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije