NA POMOLU NOVI ODLAZAK U SAUDIJSKU ARABIJU: Al Etifak želi bivšeg golmana Mančester junajteda

Tanjug

26. 11. 2023. u 16:20

ŠPANSKI golman David de Hea mogao bi da nastavi karijeru u fudbalskom klubu Al Etifak iz Saudijske Arabije, prenosi britanski "San".

НА ПОМОЛУ НОВИ ОДЛАЗАК У САУДИЈСКУ АРАБИЈУ: Ал Етифак жели бившег голмана Манчестер јунајтеда

FOTO: AP

Iskusni 33-godinjši čuvar mreže trenutno je bez angažmana, pošto mu je na kraju sezone istekao ugovor sa Mančester junajtedom. Čelnici "crvenih đavola" nisu želeli da produže ugovor sa De Heom, koji još nije uspeo da pronađe novi klub.

Ekipu Al Etifaka trenira nekadašnji fudbaler Liverpula Stiven Džerard, koji planira da angažuje Španca. Britanski mediji navode da su u toku pregovori dve strane, a bivši golman Atletiko Madrida je spreman da se okrene drugim klubovima ako ne postigne dogovor sa pomenutim klubom.

David de Hea je odbio ponudu Al Nasra, koji mu je nudio mesečnu platu od dva miliona evra.

Britanski mediji podsećaju da on pored klubova iz Saudijske Arabije ima i ponude Atletiko Madrida, Valensije, Betisa i nekoliko timova iz MLS. Za reprezentaciju Španije branio je na 45 mečeva.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata