CRVENO-BELIMA SUDI DOBRO POZNATI ARBITAR: Evo ko će deliti pravdu na meču Jang Bojs - Crvena zvezda

Novosti online

26. 11. 2023. u 11:57

Holanđanin Dani Mikeli biće glavni sudija utakmice petog kola grupe G Lige šampiona između Jang Bojsa i Crvene zvezde, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

ЦРВЕНО-БЕЛИМА СУДИ ДОБРО ПОЗНАТИ АРБИТАР: Ево ко ће делити правду на мечу Јанг Бојс - Црвена звезда

FOTO: FK Crvena zvezda

Makeliju će pomagati sunarodnici Hesel Stegstra i Jan de Vris, dok će četvrti arbitar da bude Mark Nagtegal. U VAR sobi biće Holanđanin Klej Ruperti i Slovenac Nejc Kajtazović.

Utakmica između Jang Bojsa i Crvene zvezde biće odigrana u utorak od 21 sat u Bernu. U drugom meču petog kola grupe G, Mančester siti će na svom terenu dočekati Lajpcig.

Mančester siti je prvi na tabeli grupe G sa 12 bodova, dok je Lajpcig drugi sa devet. Ova dva kluba izborila su plasman u osminu finala LŠ. Crvena zvezda i Jang Bojs su sakupili po jedan bod.

Dani Makeli je sudio prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Jang Bojsa i Crvene zvezde (2:2), koji je odigran u 21. avgusta 2019. godine Bernu. U revanšu u Beogradu bilo je 1:1, a "crveno-beli" su izborili plasman u Ligu šampiona u sezoni 2019/2020.

FOTO: Tanjug/AP

Tekst potpisa

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!