ŠOK! Selektor Argentine posle pobede nad Brazilom podneo ostavku

Tanjug

22. 11. 2023. u 10:50

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni najavio je danas da će podneti ostavku na ovu funkciju, prenose lokalni mediji.

ШОК! Селектор Аргентине после победе над Бразилом поднео оставку

FOTO: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Argentine pobedila je noćas u Rio de Žaneiru Brazil sa rezultatom 1:0 u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Jedini gol postigao je Nikolas Otamendi u 63. minutu.

"Hteo sam da kažem jednu stvar... Moram u ovom trenutku da razmislim o dosta toga. Moram da razmislim o tome šta ću da učinim. Nije ovo moj odlazak, ali moram da razmislim. Teško je nastaviti pobeđivati. Naši igrači zaslužuju trenera koji će da im pruži maksimalnu energiju. Reći ću to predsedniku Saveza i igračima", rekao je Skaloni na konferenciji za medije.

On je potom napustio konferenciju za medije, pošto nije želeo da odgovara na pitanja novinara.

Argentinski mediji navode da je Skaloni potom zamolio svoj stručni štab da se vrate na teren kako bi se zajedno fotografisali.

"U euforiji i slavlju smo dobili tu vest. Bio je to šok. Moraćemo da razgovaramo sa selektorom, nadam se da će da bude smireniji. Ovo je bila teška nedelja za nas", rekao je Otamendi.

Argentina je prva na tabeli kvalifikacija za SP 2026. sa 15 bodova.

Skaloni je selekciju Argentine preuzeo posle Mundijala 2018. godine. On je selekciju Argentine vodio na 66 utakmica, a ostvario je 48 pobeda, 12 remija i šest poraza. Sa nacionalnim timom osvojio je Kopa Ameriku 2021. i SP 2022. u Kataru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu