MILAN U PROBLEMU PRED NASTAVAK LIGE ŠAMPIONA: ''Rosoneri'' bez najboljeg igrača napadaju Dortmund?

Novosti online

21. 11. 2023. u 12:52

Fudbaler Milana Portugalac Rafael Leao najverovatnije će zbog povrede da propustiti meč petog kola grupe F Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda, prenose danas italijanski mediji.

МИЛАН У ПРОБЛЕМУ ПРЕД НАСТАВАК ЛИГЕ ШАМПИОНА: Росонери без најбољег играча нападају Дортмунд?

FOTO: EPA

Leao je povredio tetivu 11. novembra na utakmici 12. kola Serije A protiv Lećea (2:2) u Seriji A. Klub iz Milana je tada saopštio da će portugalski fudbaler da odsustvuje van terena dve do tri nedelje.

Leao je zbog povrede propustio utakmice Portugalije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Lihtenštajna i Islanda.

Kalčomerkato navodi da oporavak portugalskog igrača ne ide onako kako su očekivali u Milanu, zbog čega će Leao da propusti meč sa Borusijom, koji je na programu 28. novembra na San Siru.

Prvo mesto na tabeli grupe F LŠ drži Borusija sa sedam bodova, Pari Sen Žermen ima šest, Milan je treći sa pet, a poslednjeplasirani Njukasl je osvojio četiri boda.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!