MESI HVATAO RIVALA ZA VRAT, PA SE OGLASIO: Mladi moraju da imaju poštovanja prema starijima

Novosti online

17. 11. 2023. u 16:53

FUDBALERI Argentine neprijatno su iznenadili pošto su u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo izgubili od Urugvaja u Buenos Ajresu su 2:0, a meč je obeležio jedan nesportski pozet Lionela Mesija.

МЕСИ ХВАТАО РИВАЛА ЗА ВРАТ, ПА СЕ ОГЛАСИО: Млади морају да имају поштовања према старијима

FOTO: AP

Naime, fudbaler "urusa" Manuel Ugarte imao je neprimerene gestikulacije prema rperezentativcu "gaučosa" Rodrigu de Polu.

Došlo je potom do koškanja, a Mesi je reagovao tako što je Matijasa Oliveiru uhvatio za vrat. Fudbaler Inter Majamija na kraju utakmice nije želeo da se pozdravi sa proticničkim igračima.

- Neću reći šta mislim. Mladi moraju da imaju poštovanja prema starijima. Ovakve utakmice su uvek intenzivne, oni moraju da nauče malo o tome - rekao je Mesi.

Uprkos porazu Argentina je i dalje lider u južnoameričkim kvalifikacijama sa 12 bodova, Urugvaj je drugi sa 10. Zanimljivo, Brazil je tek na petom mestu sa sedam bodova iz pet odigranih mečeva.

BONUS VIDEO: KOREOGRAFIJA ZA PAMĆENjE: Ovo su "delije" uradile pred Zvezda - Lajpcig u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori