EVROPA JE ZGROŽENA: Liga šampiona u senci brutalne tuče navijača (UZNEMIRUJUĆI SNIMCI)

Novosti online

08. 11. 2023. u 20:47 >> 20:47

Trebalo je da u sredu predveče fudbal bude u centru pažnje, jer su na red došli novi mečevi Lige šampiona, ali su huligani svojim ponašanjem zgrozili Evropu.

ЕВРОПА ЈЕ ЗГРОЖЕНА: Лига шампиона у сенци бруталне туче навијача (УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМЦИ)

FOTO: Tviter/HooligansTV_eu

Naime, u prvom od dva termina za elitni fudbal, od 18.45 sastali su se Napoli - Union Berlin i Real Sosijedad - Benfika, a te utakmice zasenile su strašne scene sa ulice San Sebastijana.

U taj gradi doputovali su i portugalski huligani, koji su rešili da pre nego što bodre Benfiku sa tribina "Anoete" - potraže domaće pristalice i potuku se sa njima.

Taj napad i jesu izveli Benfikini huligani okupljeni u grupu "Diabos", ali su u krvavom obračunu precenili svoje snage.

"RSF firm", najokoreliji navijači Real Sosijedada, kao brojniji, naterali su u beg protivnike, a pritom je najmanje sedam navijača portugalskog kluba završilo u bolnici, dok su bar trojica privedena bežeći sa lica mesta.

Pred vama su snimci tih događaja i, kako se radi o scenama eksplicitnog nasilja, molimo da ih ne gledaju maloletna lica, kao ni osobe kojima bi usled tih scena moglo da pozli.

Što se fudbala tiče, Real Sosijedad je za 27 minuta dao čak tri gola, jedan mu je poništen i uz to je promašio penal za 4:0, pa je bilo tri razlike za domaćina pred preostalih sat vremena meča u San Sebastijanu. Meč je završen pobedom domaćih od 3:1, jer je Benfika jedina postigla gol u drugom poluvremenu, ali to nije umanjilo slavlje Real Sosijedada koji je, došavši do 10 bodova, obezbedio prolazak dalje. Sedam bodova ima Inter, tri Salcburg, a Benfika je prikovana za dno tabele sa četiri poraza u četiri meča.

U Napulju je domaćin vodio pogotkom Politana iz 39. minuta, da bi potom Union Berlin izborio remi - konačnih 1:1 postavio je Fofana u 52. minutu. Time je nemački klub definitivno ostao bez šanse da se domogne nokaut faze elitnog takmičenja, jer ima samo bod. Tri je skupila Braga, sedam Napoli, a devet Real Madrid. 

...


..


.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu