BAHAR POZVAO NAVIJAČE NA LAJPCIG: Očekuje nas velika utakmica u kojoj možemo da podignemo klub

Novosti online

04. 11. 2023. u 21:18

CRVENA zvezda je pobedila Radnik iz Surdulice sa 3:1 u 14. kolu Superlige Srbije. Utiske posle utakmice izneo je trener Barak Bahar.

БАХАР ПОЗВАО НАВИЈАЧЕ НА ЛАЈПЦИГ: Очекује нас велика утакмица у којој можемо да подигнемо клуб

FOTO: M. Vukadinović

Izraelski stručnjak je najpre analizirao duel na stadionu "Rajko Mitić" koji su crveno-beli dobili, iako su opet morali da strepe za ceo plen.

- Kontrolisali smo utakmicu. Nismo igrali dobro kao na prošlom meču, ali smo više pogađali, a to nam je veoma važno. Poeni su nam bili zaista potrebni. Kada igrate dobro a ne pobeđujete to utiče na samopouzdanje. Igrači su danas pokazali da su se izdigli iz cele situacije, svakako im nije bilo lako posle utakmice protiv TSC-a. Razgovarali smo sa navijačima i siguran sam da su danas srećni, s obzirom na to da je Zvezda pobedila - rekao je Bahar.

Dotakao se i promena u startnoj postavi. Van tima je ostao kapiten Aleksandar Dragović, a od starta je meč sa klupe počeo i Hvang In Bom.

- Nismo odmarali igrače samo zbog predstojeće utakmice, ovo je takođe bio važan meč. Igramo na svaka tri dana i potrebne su rotacije, kako bi svi bili sveži. Iz tog razloga moramo da menjamo tim stalno.

Govorio je i o Urošu Spajiću koji je odigrao 90 minuta u tandemu sa Naserom Đigom i uspeo je da postigne pogodak.

- Imamo još tri dana da odlučimo ko će igrati. Opravdao je poverenje, vredno radi, zalaže se na treninzima. Srećan sam zbog Spajića. Zaslužio je pogodak.

Osvrnuo se i na partiju Jovana Mijatovića koji je postigao treći superligaški gol ove sezone.

- Mijatović je pružio dobru partiju, međutim naravno da uvek može bolje. Pred njim je dug put, ali svakako je danas bio na visini zadatka.

Za Zvezdu nema mnogo vremena za odmor, pošto već u utorak na stadion "Rajko Mitić" dolazi Lajpcig.

- Nisam gledao prethodne dve utakmice Lajpciga, jer sam bio fokusiran na ono što se nama dešavalo. Svakako ćemo analizirati protivnika. Ukoliko budemo hrabri i nastavimo sa dobrim igrama, verujem da možemo i do pobede na toj utakmici.

Navijači crveno-beli su ostali uskraćeni da na terenu vide Aleksandra Kataija koji nije bio ni u protokolu za ovaj susret.

- Katai je bio planiran u startnoj postavi, ali se javio problem sa virusom. Nadamo se da će već sutra biti dobro.

U veznom redu igrom Zvezde su dirigovali Kings Kangva i Gelor Kanga. Prvi je zabeležio asistenciju, a drugi je postigao gol.

- Nema potrebe da se igrači dokazuju s obzirom na to da su oni izuzetno kvalitetni. Danas su i Kangva i Kanga pokazali kvalitet, dali su sve od sebe, postoji mogućnost da igraju u utorak.

Izraelac je za kraj pozvao navijače da dođu i podrže ekipu na utakmicu sa nemačkim klubom.

- Nadam se da će navijači doći da nas podrže, očekuje nas velika utakmica u kojoj možemo da podignemo klub - zaključio je Bahar.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)