ZVEZDINI KLINCI PORUČUJU: Lepo je u Ligi šampiona, ali važan je i IMT

Tanjug

26. 10. 2023. u 13:47

Fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković rekao je danas da veruje da njegova ekipa može do dobrog rezultata protiv Lajpciga u Beogradu, ali je istakao da pre te utakmice u Ligi šampiona crveno-beli moraju da odigraju i važan meč protiv IMT-a u Superligi Srbije.

ЗВЕЗДИНИ КЛИНЦИ ПОРУЧУЈУ: Лепо је у Лиги шампиона, али важан је и ИМТ

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je sinoć izgubila od Lajpciga u gostima sa 1:3, u utakmici trećeg kola Lige šampiona, a na tom meču su priliku da debituju u najjačem evropskom takmičenju dobili Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović, fudbaleri rođeni 2005. godine.

Nedeljkovića su centimetri delili od toga da i upiše prvenac, ali je lopta pogodila stativu.

"Žao mi je što samo malo nije lopta skrenula u gol, s obzirom na to da je defanzivac Lajpciga kačio... Mislim da bismo na 3:2, mogli da napadnemo i da dođemo do remija, jer smo zaista bili bolji rival u drugom poluvremenu. Ipak, Lajpcig je ozbiljna ekipa, mnogo kvalitetnih pojedinaca koji su pokazali da potezom mogu da reše utakmicu", rekao je Nedeljković, prenosi klub.

"No, u Beogradu pred punom Marakanom mislim da možemo do dobrog rezultata. Pre toga nas čeka utakmica sa IMT-om u subotu, koja je izuzetno važna i verujem da ćemo uz pune tribine naših navijača upisati trijumf. Moj veliki fudbalski san je bio da igram Ligu šampiona, još u dresu kluba za koji navijam, presrećan sam i ponosan na sebe", dodao je on.

Mijatović je naveo da je maštao o tome da igra Ligu šampiona sa Zvezdom i da je presrećan što mu se taj san ostvario.

"Žao mi je što rezultat nije bio pozitivan, jer mislim da smo ga zaslužili. Drugo poluvreme je recept naše igre, nemam dilemu. Poštujemo Lajpcig, ali jedva čekamo revanš u Beogradu, pred punom Marakanom. Do tad, bitno je i da pobeđujemo u Superligi, a prvi izazov je već u subotu protiv IMT-a", rekao je Mijatović.

Utakmica između Crvene zvezde i IMT-a na programu je u subotu od 18.30 na stadionu Voždovca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku