UEFA PRELOMILA: Španac deli pravdu Zvezdi u Nemačkoj

Tanjug

23. 10. 2023. u 11:28

Španac Hoze Marija Sančez biće glavni sudija meča trećeg kola grupe G Lige šampiona između Lajpciga i Crvene zvezde, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

УЕФА ПРЕЛОМИЛА: Шпанац дели правду Звезди у Немачкој

FOTO: M. Vukadinović

Njegovi pomoćnici biće Raul Kabanjero i Injigo Prijeto, dok je UEFA za četvrtog arbitra odredila Hozea Luisa Munueru. U VAR sobi biće takođe Španci Karlos del Sero Grande i Rikardo de Burgos. Delegat na meču biće Belgijanac Fernand Mese, a za posmatrača suđenja je određen Alain Hamer iz Luksemburga.

Hoze Marija Sančez je pre dve godine sudio meč Lige Evrope između Crvene zvezde i Ludogoreca, koji je šampion Srbije dobio rezultatom 1:0.

Utakmica između Lajpciga i Crvene zvezde biće odigrana u sredu od 21 čas.

Meč između Jang bojsa i Mančester sitija sudiće Danac Morten Krog, a njemu se pomagati sunarodnici Stefen Bramsen i Denis Volenberg Rasmusen. Četvrti sudija je Danac Peter Kjersgard, dok će u VAR sobi biti Paolo Valeri i Masimilijano Irati. Utakmica između Jang bojsa i Mančester sitija biće odigrana u sredu od 21 sat u Bernu.

Prvo mesto na tabeli grupe G LŠ drži Mančester siti sa šest bodova, Lajpcig je drugi sa tri, a Jang bojs i Crvena zvezda imaju po jedan poen.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)