KAD HRVATI IZVEŠTAVAJU IZ BEOGRADA: "Podivljali Crnogorci gađali Srbe stolicama, Marakana im vikala 'Šiptari'"

Novosti online

18. 10. 2023. u 09:31

KO o čemu komšije Hrvati o Srbima. Sa nestrpljenjem se u komšiluku čekao duel između dve bratske reprezentacije Srbije i Crne Gore.

КАД ХРВАТИ ИЗВЕШТАВАЈУ ИЗ БЕОГРАДА: Подивљали Црногорци гађали Србе столицама, Маракана им викала Шиптари

Foto: Printskrin/Arena sport

Hrvati su izveštavali sa Marakane, kao da se radi o meču njihovog nacionalnog tima, ali posebnu pažnju su posvetili sitnom incidentu u drugom poluvremenu, kada je jedan "redar" skinuo zastavu Crne Gore, a navijači gostiju ga "zasuli stolicama".

Hrvatski portal Indeks.hr naširoko izveštava o ovom incidentu pod naslovom - "Crnogorci gađali Srbe stolicama, Marakana im vikala 'Šiptari'".

- Nakon što je Srbija u 73. minuti postigla drugi gol, slavlje domaćih i tugu gostiju iskoristio je navijač Srbije koji se prerušio u redara. Sa markerom došao je do ograde kaveza za gostujuće navijače te im ukrao zastavu. Na to su Crnogorci podivljali. Trgali su stolice i njima gađali navijače Srbije na tribinama oko njihovog kaveza, ali ih bacali i u teren. Navijači Srbije na to su im uzvratili povicima "Šiptari!". Ubrzo su gostujuće navijače okružili brojni pripadnici interventne policije, ali Crnogorci se nisu smirivali. Upravo suprotno, projektilima su zasuli i srpske policajce. Oni su ipak uspeli smiriti podivljale Crnogorce tako što su uhvatili kradljivca njihove zastave te im je vratili - piše na pomenutoim portalu.

Ipak, kratkotrajni incident nije bacio crnu mrlja na sjajan rezultat Srbije i praktično izvađenu vizu za Evropsko prvenstvo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)