POKRENUTA ISTRAGA: Srbin raspametio Rusiju, a onda...

Novosti online

09. 10. 2023. u 16:44

Milan Gajić, defanzivac fudbalske reprezentacije Srbije i moskovskog CSKA, obeležio je najveći derbi Rusije, ali je dan posle utakmice u kojoj je zablistao - pokrenuta istraga zbog incidenta u kome je on bio žrtva.

ПОКРЕНУТА ИСТРАГА: Србин распаметио Русију, а онда...

Telegram / Matč

Podsetimo, na gostovanju Spartaku, gradskom rivalu i ujedno najvećem suparniku "armejaca", Gajić je, iako odbrambeni igrač - dao dva gola.

Ali, u jednom trenutku, izlazeći izvan terena po loptu, našao se na tlu.

Ruska novinska agencija "RIA Novosti" javlja da se to desilo jer je Srbina gurnuo skupljač lopti (iz tabora domaćina, Spartaka), "zbog čega je rukovodstvo crveno-belih pozvano na sastanak (disciplinskog organa lige)".

Sa druge strane, među komentarima ove vesti nalaze se i oni od osoba koje tvrde da su se našle u neposrednoj blizini pomenutog događaja. Oni ističu da je Gajić odbio da uzme loptu koju mu je nudio skupljač, već je, da bi utrošio malo vremena (njegov CSKA je tada vodio) krenuo po drugu loptu i tom prilikom se okliznuo. Tada je, navode, u padu odgurnuo skupljača, kome se potom izvinio.

No, kako god da je bilo, istraga je otvorena, pa će se uskoro saznati i njen epilog.

Gajićevi golovi za pamćenje u najvećem derbiju Rusije

Prvi gol Spartaku Milan Gajić je dao je sa distance, na maestralan način. Bilo je to u 31. minutu, za vođstvo CSKA...

... a nakon što je Promes svojom majstorijom poravnao u 41, Milan Gajić je ponovo stupio na scenu.

Igrao se 61. minut kada je srpski fudbaler oduševio navijače Centralnog sovjetskog kluba armije, kako glasi pun naziv moskovskog CSKA, a oduševio ih je još jednim slanjem lopte u sam gornji ugao gola (ovoga puta u "golmanov" ugao).

Ipak, kada su se "armejci" ponadali da će trijumfovati kao gosti, u šestom minutu sudijske nadoknade, Spartak je izborio remi, a gol za 2:2 postigao je Medina.

Posle 11. kola, Krasnodar čiji je trener Srbin Vladimir Ivić ubedljivo vodi na tabeli ruske Premijer lige sa 27 bodova, ispred Krila Sovejtov (21) i Zenita (20). Posle remija u gradskom derbiju, na deobi pete pozicije ostali su Spartak i CSKA, sa po 17 bodova, a "iznad" njih je još jedan moskovski klub, Lokomotiva, sa 19.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)