NESTVARNO: Fudbaler Jang bojsa dao gol na Marakani pa priznao: Voleo bih da jednog dana zaigram za Crvenu zvezdu! (VIDEO)

Novosti online

04. 10. 2023. u 23:58

Crvena zvezda i Jang bojs su se sastali u 2. kolu Lige šampiona, a vrlo zanimljivu reakciju je posle tog meča imao gostujući fudbaler Filip Ugrinić.

НЕСТВАРНО: Фудбалер Јанг бојса дао гол на Маракани па признао: Волео бих да једног дана заиграм за Црвену звезду! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Crvena zvezda je povela, a Jang bojs preokretom došao na korak od trijumfa, što je golom u 88. minutu sprečio Osman Bukari.

Govoreći za TV Arena sport, Ugrinić, koji je poreklom Srbin, i pored toga što je dao gol za Švajcarce - nije skrivao oduševljenje nastupom na "Marakani".

Štaviše, priznao je da bi voleo da jednog dana zaigra za Zvezdu, "kad je već, kao mali, bio njen navijač", baš kao što su to njegov "otac i svi drugovi".

Poslušajte i sami šta je rekao po završetku ovog duela na stadionu "Rajko Mitić":

 

Podsetimo, imajući uz vidu da je Mančester siti pobedio, posle Zvezde, i ekipu Lajpciga, na tabeli te grupe Lige šampiona aktuelni prvak Evrope vodi sa šest bodova, tri ima nemački klub, a po jedan Jang bojs i Crvena zvezda.

Ne propustite:

Bonus video: Koreografija "delija" na meču Crvena zvezda - Jang bojs - slika Van Goga!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)