O SREĆI, NESREĆI I NEVEROVATNOJ STVARI: Barak Bahar posle Zvezda - Jang bojs jedno nikako nije mogao da opiše na pravi način

Novosti online

04. 10. 2023. u 23:14

Crvena zvezda i Jang bojs su se sastali u 2. kolu Lige šampiona, a konačan ishod iznedrio je zanimljivu reakciju trenera srpskog prvaka, Baraka Bahara.

О СРЕЋИ, НЕСРЕЋИ И НЕВЕРОВАТНОЈ СТВАРИ: Барак Бахар после Звезда - Јанг бојс једно никако није могао да опише на прави начин

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je povela, Jang bojs preokretom došao na korak od trijumfa, što je u poslednji čas sprečio Osman Bukari.

- Tražio sam od igrača da igraju "visoko", da pritiskaju protivnika. Primili smo gol nesrećno, ali, to je fudbal. Srećan sam zbog naše igre u poslednjih 30 minuta, igrali smo do kraja, borili se, mogli i da pobedimo - rekao je izraelski stručnjak.

Remijem nije najzadovoljniji, ali je potpuno oduševljen "delijama":

- Pa, nisam zadovljan jer nismo pobedili u meču u kome je trebalo da pobedimo. Ovo je fudbal, nekada vam i malo sreće treba da ostvarite cilj. A navijači su posebna priča. Bili su uz nas sve vreme, nosili nas, pogotovo u našim lošim momentima i hvala im na tome - zaključio je Bahar u izjavi za TV Arena sport.

Bonus video: Koreografija "delija" na meču Crvena zvezda - Jang bojs - slika Van Goga!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima