DOKLE VIŠE? Kosovski fudbaler za koga niko nije čuo dao gol, pa sramno provocirao Srbe (VIDEO)

Novosti online

27. 09. 2023. u 08:56

U derbiju rumunske fudbalske Lige 1, Rapid je u Bukureštu sa 3:1 pobedio Kluž, a prva dva gola za domaćina postigao je Albion Rahmani, a o njihovoj proslavi se posebno priča.

ДОКЛЕ ВИШЕ? Косовски фудбалер за кога нико није чуо дао гол, па срамно провоцирао Србе (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Napadač reprezentacije tzv. Kosova (23), rođen u Podujevu, u petom minutu nije iskoristio penal, ali je zatresao mrežu na odbitak, a u 51. minutu je drugim pogotkom na meču duplirao prednost Rapida.

Golove je proslavio pokazivanjem albanskog "dvoglavog orla" i na taj način verovatno pokušao da se "osveti" Rumunima za nedavna skandiranja "Kosovo je Srbija" na utakmici reprezentacija u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, ali i sigurno reaguje na nedavne sukobe na teritoriji južne pokrajine Srbije.

Nakon meča, Rahmani je rekao:

- Ja sam s Kosova i albanske sam krvi. Slaviću znakom orla kad god je to moguće i želim da ohrabrim sve Albance da naprave isto.

Zanimljivo, Rahmaniju je letos transfer u Rapid umalo propao zbog pasoša tzv. Kosova koji Rumunija ne priznaje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave