RASULO U AMSTERDAMU: Čelnici Ajaksa smenili sportskog direktora Svena Mislintata

Novosti online

25. 09. 2023. u 12:23

Sven Mislintat nije više sportski direktor Ajaksa, saopštili su čelnici kluba na zvaničnom sajtu.

РАСУЛО У АМСТЕРДАМУ: Челници Ајакса сменили спортског директора Свена Мислинтата

Foto: Logo

"Ajaks je okončao saradnju sa sportskim direktorom Svenom Mislintatom. Razlog za ovu odluku je što Mislintat nema podršku u klubu", objavio je kratko Ajaks.

Klub je odluku doneo samo pet dana pošto je objavio da je Mislintat pod internom istragom zbog nepravilnosti prilikom transfera Borne Sose iz Štutgarta poslednjeg dana prelaznog roka i samo 129 dana pošto je sad već bivši sportski direktor preuzeo tu funkciju.

Najtrofejniji holandski klub, četvorostruki prvak Evrope, prolazi kroz najteže dane u prebogatoj istoriji. Lane nije izborio plasman u Ligu šampiona, a juče su Ajaksovi navijači kod rezultata 0:3 u najvećem derbiju holandskog prvenstva protiv Fejenorda ušli na teren i prekinuli meč nezadovoljni rezultatom i igrom ekipe.

Ajaks posle pet odigranih kola ima osvojena samo četiri boda i lako bi moglo da se desi da prvi put od sezone 1965/66. ne obezbedi plasman u evropska takmičenja.

Prošle sezone Ajaks je prvi put posle 13 uzastopnih sezona u Ligi šampiona ostao bez mesta u elitnom evropskom takmičenju jer je šampionat okončao na trećem mestu, iza šampiona Fejenorda i PSV Ajdhovena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!