NA IVICI SUKOBA: Veliki skandal u timu Mitrovića i Milinković-Savića

Novosti online

24. 09. 2023. u 15:22 >> 15:30

PO pisanju medija u Španiji podigle su se velike tenzije u klubu za koji igraju Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, a kulminacija svega mogla bi da bude smena trenera Al Ahlija.

НА ИВИЦИ СУКОБА: Велики скандал у тиму Митровића и Милинковић-Савића

FOTO: Profimedia

Kako piše španski "Mundo Deportivo", Brazilac Nejmar i trener Al Hilala Žorž Žesus navodno su se sukobili  se na treningu, a malo je nedostajalo i da se potuku.

Navodno, razlog njihove žučne rasprave, a umalo i tuče, bio je remi Al Hilala protiv uzbekistanskog Navbahora u azijskoj Ligi šampiona (1:1).

Kako se navodi, Žesus je imao zamerke na izdanje brazilskog superstara, što se njemu nije nimalo dopalo, pa je došlo do žučne rasprave.

Profimedia

- Nejmar se umalo potukao sa Žesusom nakon remija u azijskoj Ligi šampiona i odmah nakon toga zatražio je njegovu smenu od čelnika kluba. Brazilac se nije proslavio u tom meču, ispromašivao se i rizikovao crveni karton, pa je zbog toga u svlačionici došlo do rasprave. Trener Žesus mu je oštro zamerio, a prema izveštajima medija, umalo je došlo do fizičkog sukoba. Direktori Al Hilala sastali su se sa trenerom i upozorili ga da bi uskoro mogao da dobije otkaz ako ne popravi stanje u klubu - navodi "Mundo Deportivo".

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)