"DOSTA JE SRČANIH UDARA": Zahid presrećan zbog prvenca, ali...

Tanjug

18. 09. 2023. u 12:31

Fudbaler Partizana Gajas Zahid izjavio je danas da će njegova ekipa ubuduće morati mnogo bolje da ulazi u utakmice i da ispravi greške koje je pravila na prethodna dva superligaška meča.

ДОСТА ЈЕ СРЧАНИХ УДАРА: Захид пресрећан због првенца, али...

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je juče na svom terenu posle preokreta pobedio Radnik iz Surdulice sa 3:2, u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

"Druga utakmica zaredom za srčani udar. Prošli meč smo takođe gubili 2:0. To je pomalo nepotrebno. Okej, prvi šut je zaista bio lud, tu ne možeš ništa da učiniš, ali moramo da se potrudimo u budućnosti da ne počinjemo iz zaostatka", rekao je Zahid, prenosi klub.

"Očigledno smo vrlo dobar tim, postižemo tri gola po utakmici, ali smo bez veze primili dva. Moraćemo da poradimo na tome", dodao je on.

Zahid je na jučerašnjoj utakmici postigao i svoj prvi gol za crno-bele. On je mrežu Radnika zatresao u 61. minutu, pre nego što su Mateus Saldanja u 81. i Bibars Natho u osmom minutu sudijske nadoknade vremena sa penala doneli pobedu Partizanu.

"Zaista sam srećan zbog prvog gola, zbog nove pobede i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu", rekao je Zahid.

Zahid je naveo i da je "teško reći" šta se dogodilo u prvom poluvremenu.

"Imali smo stvarno puno šansi i u prvom delu igre i mogli smo još tada sigurno da postignemo bar dva ili tri gola. Ipak, protivnici su postigli neverovatan gol i to je nešto što nam se više puta dogodilo. Moraćemo nešto da učinimo povodom toga, da bolje ulazimo u meč. Ovako je mnogo teže. Da - i ovaj i prošli put smo preokrenuli - ali, na duže staze, to nije dobro", rekao je on.

Crno-bele uskoro očekuje "večiti" derbi protiv Crvene zvezde, a Zahid je istakao da je svestan koliko je ta utakmica važna i za navijače i sve u klubu.

"Ovo neće biti moj prvi derbi. Slično je bilo i u Grčkoj i na Kipru. Biće sjajno biti deo toga, jednog istorijskog derbija. Nadam se da ćemo pobediti sledeću utakmicu i ući u derbi u odličnoj poziciji, a potom i na samom derbiju doneti radost navijačima", zaključio je Zahid.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)