"HVALA, PRIJATNO!" Igor Duljaj iznenadio novinarku TV Arena sport posle triler meča Partizan - Radnik (VIDEO)

Novosti online

17. 09. 2023. u 21:59

Partizan i Radnik su odigrali buran meč 7. kola Superlige Srbije, a Igor Duljaj, trener crno-belih, na sebi svojstven način je prokomentarisao novi podvig ekipe koju predvodi.

ХВАЛА, ПРИЈАТНО! Игор Дуљај изненадио новинарку ТВ Арена спорт после трилер меча Партизан - Радник (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, kao u prošlom kolu protiv IMT-a, Partizan je gubio 0:2 a pobedio, i to uz novi pogodak za trijumf u sudijskoj nadoknadi vremena.

- Prvo moram da čestitam kolegi protivnika, koji je odlično pripremio ovaj meč. Primili smo golove iz onih situacija za koje smo se najviše plašili. I, kako to obično biva, opet smo primili jedan evrogol, tako da... čestitke igračima Surudilice i velika čestitika kolegi. Sa druge strane, čestitke i mojim igračima, koji su prevazišli sve probleme. Nismo odustajali ni jednog trenutka i ova publika, koliko god da je nje bilo, i ona je verovala da ćemo pobediti - rekao je Duljaj za TV Arena sport.

A onda je usledila i jedna nesvakidašnja situacija...

 

Novinarka TV Arena sport je tada izgovorila:

"Ja vam čestitam, ali imam još samo jedno pitanje, koje se možda odnosi i na utakmice koje Vam predstoje. Šta danas nije bilo dobro? Odbrana u jednom delu zaista, onako, diskutabilna... Je l' se slažete sa time"

A odgovor je glasio ovako:

- Ne slažem se sa Vama. Zato što... golovi padaju, i protivnik ima plan. A kada neko postigne ovakav gol, kao što je dao igrač Surdulice, možete samo da mu aplaudirate i da mu se poklonite. Jer, to je ono što dovodi publiku na stadione. A inače... postići tri gola, posle 2:0, i to ne prvi put, to je aplauz. Hvala najlepše, prijatno - rekao je Igor Duljaj i otišao u svlačionicu Partizana.

Bonus video: FAUL KOJI JE POGURAO PARTIZAN DO POBEDE: Ovako je Radnik skrivio penal u 93. minutu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)