UŽAS! Reprezentativac ubijen u pucnjavi, pre šest meseci čuvao Mesija

Novosti online

04. 09. 2023. u 09:36

Reprezentativac Paname Gilberto Ernandez ubijen je u nedelju u domovini, nakon pucnjave koja se dogodila na ulici u Kolonu!

УЖАС! Репрезентативац убијен у пуцњави, пре шест месеци чувао Месија

Foto: Profimedia

Svetski mediji javljaju da je Ernandez, inače defanzivac Atletiko Indepedijentea, ubijen tokom nasumične pucnjave na grupu ljudi. Međutim, samo je pomenuti fudbaler izgubio život. Svi ostali su ranjeni.

Navodno, dvojica momaka su stigli na mesto nesreće taksijem i počeli su da pucaju, a navodi se i da su pod prisilom naterali taksistu da ih vozi tamo. Vozač je nedugo zatim uhapšen.

Ernandez je imao 26 godina i za reprezentaciju Paname je debitovao u martu ove godine protiv Gvatemale. Takođe, 24. marta 2023. bio je u nacionalnom timu u porazu od Argentine, kada je Lionel Mesi dao sjajan gol u 89. minutu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)