HRVATSKA U ŠOKU: Šta je doživeo Dinamo! Srbin mu stavio so na rane kakve se viđaju jednom u ko zna koliko godina (VIDEO)

Novosti online

31. 08. 2023. u 21:12

UBISTVO navijača AEK-a pokrenulo je neverovan splet nesrećnih okolnosti za Dinamo Zagreb čiji su huligani i izazvali nerede koji su doveli do tragedije u Atini.

ХРВАТСКА У ШОКУ: Шта је доживео Динамо! Србин му ставио со на ране какве се виђају једном у ко зна колико година (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Prvo su Zagrepčani na neverovatan način ostali bez Lige šampiona, a ovog četvrtka i bez Lige Evrope.


Podsetimo, AEK je u drami najpre slavio usred hrvatske prestonice sa 1:2, a onda je Dinamo imao isti taj rezultat u revanšu. Međutim, njegov bivši igrač Domagoj Vida u desetom minutu sudijske nadoknade vremena postigao je gol koji je šokirao Hrvatsku i, umesto u nastavak borbe za Ligu šampiona, poslao Zagrepčane u baraž za Ligu Evrope.

A tu se prošle sedmice činilo da su "modri" završili posao pobedivši Spartu iz Praga sa 3:1, ali revanš je bio kakav nisu mogli ni da sanjaju.

Naime, Haraslin u 2. minutu i Sorensen u 24. doneli su 2:0 Česima, koji su od 67. minuta imali u svojim rukama i prolazak dalje, jer je srpski internacionalac Veljko Birmančević tada asisitrao Panaku sa 3:0.

Dinamo se ponadao da će nekako izboriti prolaz posle zaista prelepih solo-poteza Baturine u 71. minutu...

... ali je u samom finišu drugog poluvremena, u 87. minutu, dodavanje Peseka Viktor Olatunđi pretvorio u gol za 4:1 i slavlje Sparte koja je tim pogotkom i prošla u Ligu Evrope.

Posle ovog novog šoka u završnici revanša, Dinamo nastavlja svoju evropsku priču u trećem po snazi takmičenju, Ligi konferencija, iako su ga pre samo 12 dana minuti delili od nastavka pohoda ka Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)