MARAKANA SE TRESE! Zvezda spremila brutalno pojačanje za Ligu šampiona

Novosti online

22. 08. 2023. u 10:56

KADA je izgledalo da je sve gotovo i da će Crvena zvezda sa postojećim snagama ući u Ligu šampiona, pojavila se sjajna vest za pristalice šampiona Srbije.

МАРАКАНА СЕ ТРЕСЕ! Звезда спремила брутално појачање за Лигу шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli bi mogli u najjače klupsko takmičenje ući znatno pojačani. Naime, kako navodi portal "Mocarsport", napadač švajcarskog Serveta Kris Bedija (27) na meti je Crvene zvezde i postoji mogućnost da se posao realizuje u narednih devet dana!

Reč je o napadaču iz Obale Slonovače, koji je u prethodnoj sezoni za švajcarski tim postigao 12 golova na 23 utakmice.

Na startu ove sezone je na osam utakmica postigao šest golova, a dva je dao u kvalifikacijama za Ligu šampiona u mečevima protiv Genka i Rendžersa.

Bedija je u prethodnih godinu i po dana jedan od najboljih fudbalera Serveta i prema proceni "Transfermarkta" vredi dva miliona evra.

Nema sumnje da bi to bilo značajno pojačanje za Zvezdu koja i ovako izgleda moćno, pa ako ih pogleda sreća na žrebu za Ligu šampiona, izabranici Baraka Bahara mogu napasti i nokaut fazu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)