ALEKSANDAR MITROVIĆ U NOVOM KLUBU: Ove ako puste u Ligu šampiona, biće svašta!

Novosti online

19. 08. 2023. u 16:28

ALEKSANDAR Mitrović nakon prave španske sapunice ima novi klub. On se pridružio saigraču iz reprezentacije Sergeju Milinkoviću Saviću u dresu Al Hilala.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ У НОВОМ КЛУБУ: Ове ако пусте у Лигу шампиона, биће свашта!

Foto: M.V.

Uprava kluba sa "Krejven Kotidža" prihvatila je ponudu od 46 miliona funti na konto obeštećenja, a Aleksandar Mitrović je znatno ranije dogovorio lične uslove. On bi po tvrdnjama medija trebalo da zaradi 25 miliona po sezoni, a ugovor je potpisao na tri godine. 

Al Hilal je u utorak potvrdio najzvučnije pojačanje ovog leta i to Nejmara. Pre njega su stigli Kalidu Kulibali, Sergej Milinković Savić, Ruben Neveš i Malkom... 

No, podsetimo, Aleksandar Mitrović je dres Fulama obukao 2018. godine i tokom pet godina postigao je 109 golova na 190 odigranih utakmica. 

Za reprezentaciju Srbije do sada je odigrao 81 meč i postigao 52 golova, što ga čini najboljim strelcem u istoriji naše zemlje.

Tokom karijere, pored pomenutih timova nastupao je i za Teleoptik, Partizan, Anderleht i Njukasl.

On bi zvanično trebalo da bude predstavljen nakon lekarskih pregleda u Parizu. 

Azijski klubovi u Ligi šampiona?

Engleski mediji ovih dana pisali su o navodnim željama klubova iz Saudijske Arabije da učestvuju u UEFA Ligi šampiona, kao "učesnici sa specijalnom pozivnicom", ali za sada nema konkretnijih informacija kakav je stav evropske kuće fudbala o "uvozu" novonastalih arapskih supertimova u elitno takmičenje "starog kontinenta".

Projektovani tim Al Hilala za nastavak sezone mogao bi da izgleda ovako: Bonu - Dinje (navodni pregovori u toku), Kulibali, Al Boleahi, Abdulami, Verati (navodni pregovori u toku), Milinković-Savić, Ruben Neveš, Nejmar, Mitrović, Malkom. 

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener