"BOLJE NEGO DA JE OSASUNA": Prvi utisci iz Partizana posle žreba za plej-of Lige konferencija

Novosti online

07. 08. 2023. u 15:46

PARTIZAN je saznao potencijalnog protivnika u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija. Žreb je prokomentarisao sportski direktor crno-belih Ivica Kralj.

БОЉЕ НЕГО ДА ЈЕ ОСАСУНА: Први утисци из Партизана после жреба за плеј-оф Лиге конференција

FOTO: Arhiva novosti

Klub iz Humske će u slučaju da eliminiše azerbejdžanski Sabah na poslednjem stepeniku pred ulazak u grupnu fazu najmlađeg evropskog takmičenja igrati protiv pobednika iz duela FCSB (Rumunija)/Nordšeland (Danska).

Svestan je Kralj da je Partizan mogao i lošije da prođe da je za rivala dobio člana La lige, ekipu Osasune.

- Moram da kažem da su naše misli pre svega usredsređene na Sabah. A ako bude sve kako očekujemo, onda možemo o sledećem protivniku. Svakako bolje nego da smo izvukli Osasunu ili neku drugu ekipu. Respektujemo oba tima, Steaua je nekadašnji prvak Evrope. Nordšeland ne poznajem dobro, ali znam da imaju dobre rezultate u poslednje vreme. Ali prvo Sabah, pa sve ostalo - rekao je Kralj.

Podsetimo, Partizan u četvrtak igra prvi meč protiv vicešampiona Azerbejdžana od 18 sati. Revaš je sedam dana kasnije u Beogradu.

Što se plej-ofa tiče, ukoliko crno-beli do njega dođu ,mečevi se igraju 24. i 31. avgusta, a izabranici Igora Duljaja u prvom susretu bi takođe bili gosti.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)