UŽAS! Jedan ubijen u jezivoj tuči navijača, drugi izgubio nogu

Novosti online

05. 08. 2023. u 15:39

TUČA navijača do koje je došlo ove subote imala je i tragičan ishod.

УЖАС! Један убијен у језивој тучи навијача, други изгубио ногу

Twitter / PatrykChudoba

Naime, kako javljaju poljski mediji, najmanje jedna osoba je poginula, a druga izgubila nogu, u velikom okršaju huligana koji je pomenutu državi ostavio u neverici.

"Novosti" vam prenose kako su o tome izvestili vodeći poljski sajtovi "Onet", "Polsatnjuz", ali i lokalni RMF FM i Tarnov112, koji iz grada iz kog je deo aktera ove strašne priče. Na kraju ovog teksta možete videti nekoliko snimaka pomenutog sukoba. Na sreću - iz velike daljine, te ne spadaju u one koji se smatraju veoma uznemirujućim.

Naime, blizu stadiona u gradu Radlov, u Malopolskoj, sukobili su se navijači Unije i Tarnovije iz Tarnova, piše "Onet", mada navijački portali ističu da su Unijine navijače napali huligani koji bodre Zaglebije.

"Tom prilikom jedan čovek, oko 40 godina star, preminuo je usled povreda koje je zadobio u fizičkom okršaju. Velike policijske snage su na licu mesta, a nadležne službe tragaju za učesnicima", izveštava RMF FM.

- Policija je obaveštena o sukobu blizu stadiona Radlov oko 9.30 jutros. Dva kluba iz Tarnova, Unija i Tarnovija, učestvovala su u fudbalskom turniru. Na tom mestu je i došlo do tuče - rekao je Bartoš Izdebski, iz Regiolalnog štaba policije Krakova.

Kako navodi Polsatnjuz, koji, poput mnogih drugih poljskih sajtova pripadnike tifo grupa koji prave nerede naziva "pseudo-navijačima", tokom pomenute tuče "pseudo-navijači su koristili oštre, opasne predmete, bejzbol palice, pirotehniku. 

- U ovom trenutku, imamo potvrdu da je život izgubio jedan 40-godišnjak, a njegovoj smrti je možda doprinela i baklja kojom je pogođen u glavu - dodao joe Izdebski.

Borba za život nesrećnog ovog učesnika sukoba trajali su nekoliko desetina minuta, ali, nažalost, nisu bili uspešni, navodi policija.

Sa druge strane, "Tarnov112" javlja da je još jedan učesnik tuče ozbiljno povređen. "On je, naime, izgubio nogu kao rezultat ovog sukoba", ističe pomenuti medij i svoju vest dopunjuje na sledeći način:

"Prema navodima tarnovske policije, do 100 pseudo-navijača je izgleda učestvovalo u ovoj tuči. Trenutno su velike policijske snage na licu mesta, sve aktivnosti su preduzete i od strane tužioca i istražne grupe, a nadležne službe koriste i zapise sa bezbednosnih kamera ne bi li otkrili kako se sve odvijalo i ne bi li otkrili učesnike ovog sukoba".

Sada slede i pomenuti snimci koji, iako nisu iz neposredne blizine napravljeni, mogu da pojedine osobe uznemire, pa ako spadate u zdravstveno osetljive ili ste maloletno lice, molimo vas da ih ne emitujete na svojim uređajima.

...

...

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024