PARTIZAN ZVANIČNO PRODAO GOLMANA: Aleksandar Popović karijeru nastavlja u Slovačkoj

Tanjug

27. 07. 2023. u 16:06

SRPSKI golman Aleksandar Popović zvanično je napustio Partizan i potpisao ugovor sa Dunajskom Stredom, iz Slovačke, objavio je beogradski klub.

ПАРТИЗАН ЗВАНИЧНО ПРОДАО ГОЛМАНА: Александар Поповић каријеру наставља у Словачкој

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Mladi golman je sa novim timom potpisao ugovor na tri godine, dok je crno-belima od transfera pripalo 210.000 evra, plus određeni procenti od naredne prodaje.

- U Partizan sam došao sa svojih 15 godina i tada mi se ostvario dečački san da igram za klub koji volim. Nažalost, došlo je vreme za rastanak, ali mislim u pravo vreme i za mene i za klub, pre nego što se sretnemo ponovo. Ja ću dati sve od sebe da napredujem, steknem nova iskustva i, kada dođe trenutak, da se vratim u Partizan da završim ono što nisam uspeo. Do tada, mojim saigračima želim, pre svega, zdravlje i malo sportske sreće, pa da napadnu titulu u narednoj sezoni. Još jedno veliko hvala svima. Volim Partizan, izjavio je Popović.

Podsetimo, njega će u Dunajskoj Stredi sačekati dvojica bivših fudbalera Crvene zvezde, Nikola Krstović i Željko Gavrić.

BONUS VIDEO: Bogdan Bogdanović stigao na okupljanje reprezentacije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu