USKORO ODLUKA: Danas pred Sudom za sportsku arbitražu poslednje ročište u "slučaju Kolubara"

Novosti online

13. 07. 2023. u 12:39

PRED Sudom za sportsku arbitražu danas će biti održano poslednje ročište po tužbi koju je Fudbalski klub Kolubara podneo pred ovim nezavisnim telom. Podsetimo, Lazarevčani se žalili pred ovim sudom zbog toga što je Fudbalski savez Srbije ustanovio da je pred kraj prošle sezone Kolubara učestvovala u nameštanju najmanje dve utakmice.

УСКОРО ОДЛУКА: Данас пред Судом за спортску арбитражу последње рочиште у случају Колубара

FOTO: Privatna arhiva

Prva je bila protiv novosadske Mladosti GAT, a druga protiv Spartaka. Lazarevčani su po kratkom postupku kažnjeni oduzimanjem čak devet podova što ih je automatski preselilo u niži rang takmičenja. Disciplinci našeg saveza su reagovali po prijavi iz UEFA i takozvanog "Sport radara" koji prati sumnjive uplata u svim svetskim kladionicama, pa je preneta osnovana sumnja da je pred mečeve Koluare protiv Mladosti i Spartaka bilo nerealnih uplata koje su bile jedan od dokaza nečasnih radnji zbog kojih je FSS kaznio Lazarevčane zbog narušabanja integriteta Superlige Srbije.

Posle današnjeg poslednjeg ročišta pred Sudom za sportsku arbitražu konačna odluka o "slučaju Kolubara" biće doneta najkasnije do 21. jula. Nova sezona u Superligi počinje 29. jula i tada će se znati da li će u eliti biti i dalje 16 timova (ako Kolubara izgubi spor pred KAS), ili 17 (ako Lazarevčani ostanu društvu najboljih).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024