NE ŽALE PARE: Al Hilal spremio neverovatnih 220 miliona evra za Portugalca

Novosti online

11. 07. 2023. u 11:06

AL Hilal je krenuo po "pola fudbalske Evrope". Bar tako deluju vesti na dnevnom nivou koji dolaze iz izbora bliskih ovom klubu iz audijske Arabije. Koliko juče aktuelan je bio dolazak Sergeja Milinkovića-Savića iz Lacija za 90 miliona evra, koliko mu je ponuđeno za trogodišnji ugovor. A od danas je aktuelan "lov" na porugalskoh krinlog napadača koji je, na papiru, i dalje igrač Mančester sitija. Meta Al Hilala je Bernardo Silva koji se nedavno okitio titulom prvaka Engleske sa Sitijem.

НЕ ЖАЛЕ ПАРЕ: Ал Хилал спремио невероватних 220 милиона евра за Португалца

FOTO: AP/Tanjug

Al Hila je vrlo konkretan i nudi 70 miliona obeštećenja Sitiju i 50 miliona evra godišnje plate Silvi. Osim svega, Al Hilal izgleda da želi da napravi malu portugalsku koloniju u svojoj svlačionici. Trener je već ŽoržMendeš, a ekipu je pojačao i Ruven Neveš koji je stigao iz Vulverhemptona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!