INTER NE PUŠTA BELGIJANCA: Lukaku neće nazad u Čelsi

N. I.

11. 07. 2023. u 10:57

ROMELU Lukaku, 30-godišnji sjajni belgijski napadač završio je neslavno sezonu u dresu Intera. Imao je u finalu Lige šampiona u Istanbulu, na meču sa Mančester junajtedom bar dve prilike da se proslavi, ali je oba puta bio u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. On za italijanski klub igra kao pozajmljeni igrač iz Čelsija i zbog roga ima obavezu da se pojavi na početku priprema u ekipi koju od ove sezone počinje da renira Arkentinac Mauricio Poketino.

ИНТЕР НЕ ПУШТА БЕЛГИЈАНЦА: Лукаку неће назад у Челси

FOTO: AP/Tanjug

Inter želi Lukakua, a i on želi da rakrsti sa Čelsijem i da ostane na "Đuzepe Meaci". Jedini problem je obeštećenje od 40 miliona avra, koliko Interu traži klub iz Londona. "Neroazuri"  za sada nude maksimalnih 30 miliona obeštećenja za Belgijanca, a pitanje je da li će se uprave dva kluba naći negde na sredini. Poseban mamac za Lukaku je što mu Inter nudi 12 miliona evra po sezoni što zadovoljava očekivanja ovog igrača, a takvu platu Čelsi ne možre da mu ponudi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024