STIGLO JOŠ JEDNO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Novozelanđanin je četvrto pojačanje Crvene zvezde

Novosti online

23. 06. 2023. u 13:16

Nakon Žana Filipa Krasoa, Omrija Glazera i Edmunda Ada, crveno-beli doveli i četvrto pojačanje.

СТИГЛО ЈОШ ЈЕДНО ПОЈАЧАЊЕ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Новозеланђанин је четврто појачање Црвене звезде

FOTO: EPA

Novozelanđanin Filip Stamenić je četvrto pojačanje Zvezde.

- Danas predstavljamo još jedno pojačanje za Crvenu zvezdu. Radi se o Marku Stameniću koji je potpisao ugovor još zimus, a pravo da nastupa za Zvezdu ima od ovog leta. Mlad igrač koji dolazi iz Kopenhagena, mlad ali ima dosta iskustva, prošle sezone je odigrao četiri utakmice u Ligi šampiona. Ono što je veoma važna stvar za nas je što on poseduje srpski pasoš, i da će u domaćem prvenstvu moći da bude bonus igrač - rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Potom se obratio i Stamenić.

- Srećan sam što sam ovde, ovo je veliki momenat za mene i moju porodicu jer imam srpske korene. Ponosan sam što ću imati priliku da se borim za crveno-bele boje naredne četiri godine, biće to sjajan momenat za mene jer očekujem velike stvari. Svi su mi poželeli toplu dobrodošlicu - izjavio je Stamenić, koji se osvrnuo i na svoje korene:

- Moj otac je rođen i odrastao je u Novom Sadu, gde je devedesetih godina otišao na Novi Zeland. Vodio je 18 godina lep život tamo, preselio se u Evropu, gde je posle došao u Srbiju. Otac ističe da je jako ponosan, želim da naučim mnogo toga u našoj zemlji.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

KAKO, MOLIM?! Da li je moguće da je Vilander ovo rekao o Novaku Đokoviću?