KRSTAJIĆ ZANEMEO: Selektor Bugarske bez odgovora na jedno pitanje

Novosti online

20. 06. 2023. u 12:56

FUDBALSKA reprezentacija Srbije igra večeras utakmicu 3. kola kvalifikacija za Prvenstvo Evrope sledeće godine u Nemačkoj. Rival će joj od 20.45 u Razgradu biti Srbija, a zanimljiv je bio uvod u ovaj meč.

КРСТАЈИЋ ЗАНЕМЕО: Селектор Бугарске без одговора на једно питање

FOTO: M. Vukadinović

Na jednoj klupi sedeće Mladen Krstajić u ulozi selektora naših komšija, dok će na drugoj strani biti Dragan Stojković Piksi. Nekadašnji saigrači iz reprezentacije Jugoslavije i veliki prijatelji biće večeras ljuti protivnici, kako je na posledenjoj konferenciji za novinare izjavio selektor Srbije.

Međutim, na svojoj konferenciji je Mladen Krstajić ostao dužan jedan odgovor srpskim izveštačima iz Razgrada. Bio je uporan da pojasni svoju nedavnu izjavu da je on selektovao većinu igrača iz aktuelnog Piksijevog sastava, iako je poznato da su u toj grupi fudbalera uglavnom oni koje je Krstajić upoznao dok je još od 2016. godine bio pomoćnik nekadašnjeg selektora Slavoljuba Muslina, a kasnije ih odveo na Mundijal u Rusiju 2018.

Krstajić je odmah posle postavljenog pitanja prekinuo obraćanje novinarima, bez želje da bilo šta pojasni.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!