DA LI JE MOGUĆE? OFK Beograd ide u viši rang - i to kako! "Romantičari" podigli pehar koji nije namenjen njima

Novosti online

03. 06. 2023. u 20:45

PONOVO se u srpskom fudbalu podigla velika prašina. Fudbaleri BSK odlučili su da se ne bore za viši rang sa ekipom OFK Beograda. Gradski derbi rešen je za zelenim stolom.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ? ОФК Београд иде у виши ранг - и то како! Романтичари подигли пехар који није намењен њима

FOTO: Novosti

Utakmica između BSK Borča i OFK Beograda trebalo je u subotu da bude odigrana na Karaburmi, ali su gosti odlučili da se ne pojave na terenu i tako su rivalu darovali pobedu za "zelenim stolom".

To znači da je OFK Beograd novi šampion Srpske lige "Beograd", te se na taj način plasirao u Prvu ligu Srbije.

Fudbalski savez Beograda je konstatovao da BSK nije došao na meč i istakao sledeće u svom saopštenju:

"Komesar za takmičenje Srpske lige Beograd u najkraćem mogućem roku doneće Odluku u skladu sa Propozicijama za takmičenje Srpske lige Beograd za takmičarsku sezonu 2022/23. 

Po završenoj registraciji neodigrane utakmice i registraciji svih utakmica 30. kola Srpske lige Beograd, biće proglašen prvak za sezonu 2022/23. 

Takođe, obaveštavamo javnost da pehar koji je navodno danas primila ekipa OFK Beograda nije pehar namenjen prvaku Srpske lige Beograd, niti je uručen od strane zvaničnih lica FS Beograda, jer isti ne može biti uručen pre odluke komesara za takmičenje Srpske lige Beograd".

BSK, koji je pre mesec dana osvojio bod protiv Zemuna i tako pomogao OFK Beogradu da preuzme prvo mesto, nezadovoljan je pojedinim disciplinskim odlukama FSB-a i to je, veruje se, razlog što nije izašao na megdan "romantičarima"

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade