ŠPANCI OTKRIVAJU: Real sledeće nedelje završava jedan od najvećih transfera u istoriji

Novosti online

26. 05. 2023. u 09:50

Džud Belingem će postati novi igrač Reala. Veznjak Borusije Dortmund i engleske reprezentacije stiže kao jedna od najvećih mladih zvezda na svetu, a procenjuje se da transfer vredi oko 100 miliona evra, plus razni bonusi koji zavise od njegovog učinka i broja nastupa.

ШПАНЦИ ОТКРИВАЈУ: Реал следеће недеље завршава један од највећих трансфера у историји

Foto: Tanjug

Marka je otkrila kako su predstavnici Reala bili u Dortmundu kako bi završili transfer o kojem se pisalo mesecima. Belingema su želeli brojni velikani, a pored ''kraljevskog kluba'' isticali su se Liverpul i Mančester siti.

- Florentino Perez, Jose Anhel Sančez (direktor Reala) i Karlo Ančeloti održali su sastanak na kojem je trener obavešten o stanju pregovora i pozitivnim najavama o dolasku Engleza -  navodi Marka.

Španski novinari tvrde kako je Belingem imao i bolje finansijske ponude, ali njegova želja bila je Real Madrid. Veznjak neće odmah biti među najplaćenijim igračima Reala, ističe Marka, već će to doći s vremenom. Ugovor će biti potpisan na šest godina.

Podsetimo, najskuplji igrač Reala ikad je Eden Azar (115 miliona evra), drugi je Geret Bejl (101 milion evra), a treći Kristijano Ronaldo (94 miliona evra). Belingem će se verovatno ugurati na drugo mesto.

BONUS VIDEO: Milojević: Treba nam više ovakvih utakmica! Kerkez: Ostaje žal

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest