DRAGIŠA GUDELJ OPERISAN: Bio je bez pulsa 300 sekundi, nastaviće kao Kristijan Eriksen, nije poznato kada će ponovo na teren

Novosti online

01. 04. 2023. u 17:24

SRPSKI internacionalac Dragiša Gudelj uspešno je operisan nakon šokantnih scena na meču Kordobe i Rasinga.

ДРАГИША ГУДЕЉ ОПЕРИСАН: Био је без пулса 300 секунди, наставиће као Кристијан Ериксен, није познато када ће поново на терен

FOTO: Printskrin

Podsetimo, Gudelj se srušio na teren, nastao je pravi haos i sa stadiona je prevezen u bolnicu.

Brzo je došao sebi, a do sada je potvrđeno da će nastaviti da se bavi fudbalom. Dragiša je morao je da bude operisan. Postavljen mu je defibrilator, kao i vezisti Mančester junajteda Kristijanu Eriksenu koji se takođe srušio na utakmici.

To se dogodilo na susretu Danske i Finske na Evropskom prvenstvu. Zanimljivo, srpski fudbaler je bio bez pulsa skoro 300 sekundi. Naravno, to je bilo izuzetno opasno jer su lekari rekli da može ostaviti trajno oštećenje mozga.

- Život mog brata nastavlja da kuca, zahvaljujući intervenciji medicinske službe Kordobe, ne zaboravljajući lečenje koje je dobio od svakog zdravstvenog radnika u bolnici Reina Sofija u Kordobi - rekao je njegov brat Nemanja Gudelj.

- Dragiša će biti po uzoru na Kristijana Eriksena. Ista stvar se desila i danskom igraču na meču EURO 2020. Uspeo je da se vrati i takmiči na najvišem nivou. Igra za Mančester junajted. Želimo da se zahvalimo svima koji su bili uz našeg igrača, a posebno lekarima - rekli su ranije iz Kordobe.

Inače, mlađi brat dvojice Gudelja odrastao je u holandskoj Bredi, gde je i rođen, a kasnije je igrao za Jong Ajaks, Volen, Gimaraešov B tim, Kadizov B tim i od prošle godine je član španski niželigaš Kordobe.

Igrao je za sve mlađe selekcije Srbije do U19, a kasnije nije dobio priliku da igra za reprezentaciju, za razliku od starijeg brata koji ima mnogo uspešniju karijeru.

Zvanično se ne zna kada će se Dragiša Gudelj vratiti na teren. U Kordobi sigurno neće biti žurbe, zdravlje je i dalje na prvom mestu.

 

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku