KRISTIJANO RONALDO GLADAN USPEHA: Želim da pišem istoriju

Tanjug

22. 03. 2023. u 20:37

Portugalac Kristijano Ronaldo izjavio je večeras da želi da postane igrač sa najviše odigranih utakmica za reprezentaciju u istoriji fudbala, prenose lokalni mediji.

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО ГЛАДАН УСПЕХА: Желим да пишем историју

Foto: EPA-EFE/STR

Ronaldo bi sutra na meču sa Lihtenštajnom mogao da obori svetski rekord po broju nastupa za reprezentaciju.

"Rekordi su moja motivacija, želim da postanem fudbaler sa najviše odigranih utakmica za reprezentaciju u istoriji, to bilo nešto što bi me činilo ponosnim. Ali tu ne stajem, i dalje želim da igram za reprezentaciju", rekao je Ronaldo na konferenciji za novinare u Lisabonu.

Ronaldo je odigrao 196 mečeva za selekciju Portugalije. On trenutno deli ovaj rekord sa reprezentativcem Kuvajta Baderom Al-Mutavom.

Portugalija sutra protiv Lihtenštajna počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

"Imam još mnogo da dam selekciji. Ne pravim dugoročne planove o nastupima na EP 2024. i Svetskom prvenstvu 2026. godine", istakao je Ronaldo, koji je trenutno član Al Nasra.

Portugalija se nalazi u grupi J kvalifikacija za EP 2024. sa selekcijama Lihtenštajna, Luksemburga, Slovačke, BiH i Islanda.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE KAO DA SMO OSVOJILI PEHAR! Gasperini nakon izbacivanja Liverpula iz Lige Evrope