''ORLIĆI'' PORAŽENI NA STARTU KVALIFIKACIJA ZA EP: Kadeti Srbije izgubili od Belorusije

Novosti online

22. 03. 2023. u 16:27

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije, igrači do 17 godina, poražena je danas u Staroj Pazovi od selekcije Belorusije 2:1 u meču prvog kola Prve grupe poslednjeg kruga kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

ОРЛИЋИ ПОРАЖЕНИ НА СТАРТУ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЕП: Кадети Србије изгубили од Белорусије

FOTO: AP

Srbija je povela golom Davida Đurića u 13. minutu. Belorusija je izjednačila pogotkom Pavela Apiatsionaka u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Belorusija je do pobeda stigla golom Ruslana Mialkuskog u 84. minutu.

U drugom meču prvog kola Prve grupe selekcije Bosne i Hercegovine i Izraela igrale su bez pobednika, 1:1. Srbija će 25. marta od 14 sati igrati sa BiH, a Izrael sa Belorusijom. Mečevi trećeg kola biće odigrani 28. marta, a sastaće se Izrael - Srbija i BiH - Belorusija.

EP će biti održano od 17. maja do drugog juna u Mađarskoj. Plasman na EP izboriće pobednici grupa i sedam najbolje drugoplasiranih selekcija.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj,

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri