KO ŽELI OSIMENA, MORA DA PLATI ČITAVO BOGATSTVO: Predsednik Napolija otkrio za koju cifru bi prodao nigerijskog napadača

Novosti online

22. 03. 2023. u 14:48 >> 14:49

Predsednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio de Laurentis saopštio je danas da nigerijski napadač Viktor Osimen vredi najmanje 170 miliona evra, prenose italijanski mediji.

КО ЖЕЛИ ОСИМЕНА, МОРА ДА ПЛАТИ ЧИТАВО БОГАТСТВО: Председник Наполија открио за коју цифру би продао нигеријског нападача

FOTO: Tanjug/AP

De Laurentis je uveren da u ovom trenutku retko koji klub u Evropi može da izdvoji 170 miliona evra za jednog fudbalera, ali prvi čovek Napolija tvrdi da Osimen "vredi svaki cent".

Italijanski mediji navode da će nigerijski napadač biti jedan od najtraženijih fudbalera u letnjem prelaznom roku, a interesovanje za centarfora Napolija pokazali su, između ostalih, i Mančester junajted i Čelsi. Osimen je u Napoli stigao 2020. godine iz Lila za 75 miliona evra, a za klub iz Napulja je odigrao 91 meč i postigao je 53 gola.

On je za reprezentaciju Nigerije nastupio na 22 utakmice, a 15 puta se upisao u listu strelaca.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije