MILOJEVIĆ "BESAN KAO RIS"! "Dobio sam odgovore na pitanja ko može, a ko ne može da iznese zahteve"

Novosti online

19. 03. 2023. u 19:50

TRENER fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je večeras da je njegov klub kažnjen za promašaje na meču protiv Napretka, a facijalna ekspresija stratega tima iz Ljutice Bogdana govorila je o tome koliko je samo bio besan na svoje igrače.

МИЛОЈЕВИЋ БЕСАН КАО РИС! Добио сам одговоре на питања ко може, а ко не може да изнесе захтеве

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Napretka i Crvene zvezde odigrali su večeras u Kruševcu bez pobednika, 1:1 u 27 kolu Superlige Srbije, a prema rečima Milojevića, za pojedine bi ovo mogao biti i jedan od poslednjih mečeva u crveno-belom dresu beogradskog velikana.

- Utakmica u kojoj ne iskoristimo šanse i budemo kažnjeni iz tri povezane greške. Prvo bespotreban faul, zatim loša reakcija i onda 'spavanje' na drugoj lopti, to se kažnjava. Dobio sam odgovore na pitanja ko može, a ko ne može da iznese zahteve, neki igrači su samo jaki na rečima, a kada se pređe na dela, nema ih. Bilo je i dobrih stvari, ali nedovoljno da se pobedi u Kruševcu - rekao je Milojević, preneo je zvanični sajt kluba.

U Superligi Srbije sledi reprezentativna pauza od dve nedelje.

- Prijaće sa mentalnog aspekta, ali ima mnogo igrača, koji pauzu moraju da iskoriste da dodatno rade, jer smatram da im odmor nije potreban, s obzirom da nisu imali minutažu - dodao je trener Crvene zvezde.

Milojević je na kraju istakao da najviše zbog toga što fudbaleri Crvene zvezde nisu nagradili navijače pobedom.

- Žao mi je zbog navijača, dođu, igramo 45 minuta odlično, ali mentalitet je takav kakav jeste, i za to nam treba promena u sastavu. Ko može da prati naš 'voz' može, ko ne može, ne može - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: Džajić i Pižon ulaze na Skupštinu sa Zečevićem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (2)

RUSIJA NE PRAŠTA: Ovako je kažnjen Srbin koji je pokazao srednji prst pred milionskim auditorijumom