"ONI SU HTELI DA POPUNE 'DRUGU LOPTU', A MI DA TO OČVRSNEMO": Milojević posle pobede Zvezde u derbiju: Haotični fajt koji nam ne treba

Novosti online

03. 03. 2023. u 21:36

Crvena zvezda i Partizan sastali su se u 169. prvenstvenom okršaju, a taj "večiti derbi" doneo je strategu ekipe s Marakane, Milošu Milojeviću, razloge za zadovoljstvo.

ОНИ СУ ХТЕЛИ ДА ПОПУНЕ ДРУГУ ЛОПТУ, А МИ ДА ТО ОЧВРСНЕМО: Милојевић после победе Звезде у дербију: Хаотични фајт који нам не треба

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je u vrlo burnom derbiju pobedila Partizan, nakon čega je Milojević za Arenasport izjavio:

- Ostaje žal za tim šansama, naročito u prvom poluvremenu, kada smo imali dobre prilike, kada su se desile i dobre intervencije golmana Partizana. 

U drugom poluvremenu... Mislim da je važnost utakmice... Pošto kada igrate sa Partizanom, ne razmišljate o bodovnoj prednosti, pa iako smo svi sa klupe pokušali da smirimo, da se igra, a mi (na terenu) krenemo u haotični fajt koji nam ne treba, jer možemo da igramo drugačije, što smo i pokazali. Ono što je bitno, to je da smo dobili utakmicu, da su igrači osetili energiju navijača i da je to zajedno išlo do kraja. Nije lako, poštujemo rivala, ali mislim da smo zasluženo pobedili i da zasluženo nosimo sva tri boda... odnosno (smeh), da bodovi ostaju kod kuće - počeo je strateg crveno-belih.

Upitan da li ga je iznenadio Partizan u drugom poluvremenu, te da li je zbog toga promenio formaciju pa je Zvezda zaigrala sa trojicom štopera, odgovorio je ovako:

- Imali smo period od jedno sedam minuta, da oni dolaze sa dosta igrača, da idu direktno, da "popune drugu loptu" i hteli smo da to očvrsnemo. Bilo je korektno i bilo je par šansi posle tih dobrih odbrambenih intervencija Milunovića, da se ugrozi gol, povede sa 2:0, međutim nije. Ta povreda njegova rana je dovela da se opet vratimo i, kažem, čestitam igračima na toj fleksibilnosti, to je nešto u čemu smo napredovali ovih šest meseci jako puno. Uvek može bolje, naravno, i trudićemo se da to bude već na narednoj utakmici.

Za kraj izjave za Arenasport, Miloš Milojević je govorio o tome kakav je zdravstveni bilten u ekipi posle vrlo borbenog 169. prvenstvenog okršaja "večitih":

- To je derbi, pogotovo ovaj naš. Nema tu mnogo lepote, ima jakih duela. Kada bude nešto lepo, ako se ne postignu golovi iz te lepote, onda se vrati na fajt. Nadam se da ćemo to vremenom promeniti, da će biti lepša predstava, ali, opet kažem, dosta je bila sadržajna utakmica, veliki intenzitet, svi su dali 100%, odnos je bio dobar i to je to što se traži od igrača, a sve ostale stvari ćemo rešavati usput - zaključio je šef stručnog štaba crveno-belih.

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)