KALENDAR REKAO SVE! Kako je trener Partizana na neobičnom mestu "video" svoj odlazak

N. Iljukić

26. 02. 2023. u 11:00

GORDAN Petrić je prošlog petka podneo ostavku na mesto trenera Partizana. Kap koja je prelila čašu bila je eliminacija iz Lige konferencije od moldavskog Šerifa.

КАЛЕНДАР РЕКАО СВЕ! Како је тренер Партизана на необичном месту видео свој одлазак

FOTO: Privatna arhiva

Petrić je u petak rekao čelnicima kluba da odlazi sa klupe crno-belih, a konačan dogovor je da na njoj ostane do reprezentativne pauze koja će uslediti sredinom marta, što znači da će Petrić voditi ekipu i u 169. večitom derbiju sledećeg petka na stadionu "Rajko Mitić".

Međutim, ovaj stručnjak je na veoma neobičnom mestu, u neobičnoj situaciji još u decembru prošle godine "video" vrlo precizno, kada će podneti ostavku.

Sve se dešavalo na promociji kalendara Partizana za 2023. godinu. Decembar prošle godine, koktel na Terazijama i listanje svih 12 strana. Naiđe Gordan Petrić na februar i svoju veliku sliku.

- Zanimljiv su mesec našli za mene. Kako,bre, već u februaru da me smeste. Ovo nešto ne miriše na dobro - reče nam kroz osmeh Gordan još pre dva meseca.

FOTO: Privatna arhiva

I stvarno... Sve je još tada video.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto