"GROBARI" NAČINILI POTPUNO NEOČEKIVAN POTEZ: Partizan doživeo debakl, a pristalice crno-belih dale su primer navijačima širom sveta

Novosti online

11. 02. 2023. u 22:38

FUDBALERI Partizana doživeli su bolan poraz na svom terenu u okviru Superlige Srbije. Mladost GAT rezultatom 4:0 danas je šokirala sve u crno-belom, a mora se priznati da su i svi oni u crno-belom danas u Humskoj šokirali ostatak fudbalske javnosti, i dali primer navijačima širom sveta svojim ponašanjem.

ГРОБАРИ НАЧИНИЛИ ПОТПУНО НЕОЧЕКИВАН ПОТЕЗ: Партизан доживео дебакл, а присталице црно-белих дале су пример навијачима широм света

foto: AP

Bio je ovo jedan od najtežih poraza u istoriji Partizana. Pre svega zbog renomea i reputacije rivala, a uz sve to crno-beli su ovaj neuspeh doživeli u svojoj kući i to sa ubedljivom razlikom.

Ipak, iako bi za očekivati bilo da publika salvama zvižduka isprati svoje pulene, navijači "parnog valjka" pokazali su još jednom kako se ponaša u porazu.

Malobrojna publika u "Humskoj" je nakon što je glavni arbitar odsvirao kraj, a igrači krenuli da se okrepe ka svlačionicama, aplauzima ispratila svoje pulene sa travnate površine.

Izlgeda da su Petrić i momci svojim zalaganjem i odnosom prema crno-belom dresu kupili uvek zahtevnu publiku beogradskog velikana, pa su sada i stvari koje su delovale nemogće na srpskim terenima, postale moguće.

Priliku da poprave utisak, crno-beli će imati 16.2 protiv Šerifa iz Tiraspolja, a direktan prenos tog susreta imaćete priliku da pratite uz portal "Novosti".

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)