ČUDO U TURSKOJ: Tinejdžer izvučen iz ruševina posle pet dana, nosio dres Fenerbahčea, odmah se oglasio klub sa Bosfora (FOTO)

Novosti online

11. 02. 2023. u 12:45

PROTEKLO je već pet dana od katastrofalnog zemljotresa koji je zadesio Tursku i Siriju. Sve je manje nada da u ruševinama ima preživelih, ali spasioci neumorno rade i povremeno izvuku nekog živog. To je bio slučaj i sa 16-gidišnjim Kamilom Džanom.

ЧУДО У ТУРСКОЈ: Тинејџер извучен из рушевина после пет дана, носио дрес Фенербахчеа, одмах се огласио клуб са Босфора (ФОТО)

FOTO: Fejsbuk

Džan je bio zarobljen ispod ruševina 119 sati, ali ipak je izvučen živ. Spasioci su čuli njegov glas ispod ruševina i pronašli ga živog i u dobrom stanju.

S osmehom na licu Džan je izvučen, a na sebi je imao dres Fenerbahčea. Turski velikan poslao mu je poruku podrške.

- Večeras, u 119. satu imamo suze u očima, opet verujemo u čuda! Pred nama je i dalje puno utakmica. Čekamo te, Kamile – stoji u objavi Fenerbahčea.

A navijač Galatasaraja Muhamed Ozan, tek godinu stariji od Džana, nije nažalost imao sreće. On je poginuo kada se srušila zgrada u kojoj je živeo, a novi igrač Galatasaraja Nikolo Zaniolo u ljegovu čast nosiće broj 17 na leđima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!