"IZBACITE SRBINA IZ TIMA": Legendarni Holanđanin svu krivicu svalio na Tadića

Novosti online

28. 01. 2023. u 10:35

Ajaks je u ozbiljnoj krizi u holandskom prvenstvu. Kopljanici već šest mečeva u prvesntvu nemaju pobedu, a remizirali su pet puta u nizu.

ИЗБАЦИТЕ СРБИНА ИЗ ТИМА: Легендарни Холанђанин сву кривицу свалио на Тадића

FOTO: EPA

Tim iz Amsterdama posle 18. odigrani kola zaostaje sedam bodova za liderom Fejenordom i nalazi se na tek petoj poziciji.

Odlazak Erika Ten Haga je odčigledno bio jak udarac za Ajaks, a njegov naslednik Alfred Šrojder nije uspeo da nastavi sa dobrim rezultatima i dobio je utokaz u petak posle remija sa Volendamom pred svojim navijačima. A

jaksa mora da pronađe što pre put za povratak na vrh, a legedna kluba Vesli Snajder zna recept, a on podrazumeva odstranjivanje Dušana Tadića prema kojem je već duže vreme kritički nastrojen. Tako je na gostovanju u tv emisiji ''Verona Ofsajd'' još jednom potencirao kapitena Ajaksa kao najveći problem.

 - Mora da se izbaci Tadića iz tima. To je pod broj jedan! Druga stvar je da se Besiju da karta u jednom smeru, da se vrati tamo odakle je došao - istakao je Snajder.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (1)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener