VERONA NA SRPSKI POGON: Lazović i Ilić srušili Leće, važna pobeda u borbi za opstanak

Č. V.

21. 01. 2023. u 17:37

FUDBALERI Verone ostvarili su drugu vezanu pobedu kod kuće u Seriji A. Oni su savladali Leće na svom terenu sa 2:0, a srpski dvojac Darko Lazović - Ivan Ilić bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf žuto-plavih.

ВЕРОНА НА СРПСКИ ПОГОН: Лазовић и Илић срушили Леће, важна победа у борби за опстанак

Foto: EPA-EFE/ EMANUELE PENNACCHIO

Krilni napadač je bio strelac drugog gola. Bio je to njegov treći pogodak na poslednja tri meča i još jednom je pokazao koliko je važan za igru tima Marka Zafaronija. Asistent je bio Ilić i srpska veza je u toj situaciji odlično radila.

Prvi se za Veronu u strelce upisao Depaoli. On je mrežu rivala zatresao u 40. minutu i omogućio ekipi da mnogo mirnijr ode na pauzu.

Lazović je gol postigao u 54. minutu i ispostavilo se da je to bio poslednji gol viđen ove subote na "Bentegodiju". Gol možete pogledati OVDE!

Verona je ostvarila važnu pobedu u borbi za opstanak. Ovaj tim sada ima 12 bodova, četiri manje od Sasuola koji je prvi ispod crte, ali ta ekipa tek treba da odigra meč 19. kola. Leće zauzima 14. mesto i ima 20 bodova.

 

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)