NEVEROVATNO: Kristijano Ronaldo treba da uradi samo ovo - i zaradiće dodatnih 200 miliona!

Novosti online

10. 01. 2023. u 15:45

KRISTIJANO RONALDO potpisao je ugovor s Al Nasrom iz Saudijske Arabije do juna 2025. godine i za dve i po godine boravka u ovom timu dobiće nestvarnih 500 miliona evra. Odosno 200 miliona po sezoni. Ali, zaradiće i dodatnih 200 miliona - a da ne mora da igra fudbal

НЕВЕРОВАТНО: Кристијано Роналдо треба да уради само ово - и зарадиће додатних 200 милиона!

Printskrin/Tviter/TotalCristiano

Naime, kako javlja agencija "Frans pres", Ronaldo je dobio ponudu, a odmah ju je i prihvatio, da zaradi dodatno bogatstvo promocijom Saudijske Arabije, Grčke i Egipta.

I to ne bilo kakvom promocijom, već da bude promoter njihove kandidature da 2030. upravo te tri države budu domaćini Svetskog prvenstva u fudbalu.

Mundijal će 2026. biti održan uu Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim državama (i "vraća" se u standardan letnji termin, jun/jul, s tim da će po prvi put igrati 48 reprezentacija, umesto dosadašnje 32), a 2030. bi da Svetsko prvenstvo organizuju, pored Egipta, Grčke i Saudijske Arabije, još i sledeće grupacije država:

1) Španija - Portugal - Ukrajina;

2) Kolumbija - Ekvador - Peru;

3) Urugvaj - Argentina - Čile - Paragvaj.

Kristijano Ronaldo / Tanjug/AP

Koliko će Kristijano Ronaldo da zaradi u Saudijskoj Arabiji i koje sve privilegije ima?

Podsetimo, neće Ronaldo dobiti samo novac, već i mnogo drugih bizarnih privilegija koje mu dodatno olakšavaju život u konzervativnom Rijadu.

Ronaldo i porodica su dobili na korišćenje luksuznu vilu od 14 miliona evra.

Nalazi se u delu grada izgrađenom samo za bogataše koji dolaze sa zapada i u ovom naselju nisu na snazi šerijatska pravila kao u ostatku države.

Ni to nije sve. Ronaldo i porodica na raspolaganju imaju nešto što nijedan drugi fudbaler u istoriji nije dobio: Kompletna porodica ima pratnju gde god da idu. Unajmljena je agencija koja prati svaki korak Ronalda i njegovih najbližih, pa se tako elitna ekipa brine za njihovu bezbednost. Ali, to je samo početak.

Klub mu je osigurao pet luksuznih automobila, privatni supermarket i privatni tržni centar u kome može mirno da kupuje sve što mu je potrebno.

Na raspolaganju su Ronaldu čak tri lična restorana. U svakom trenutku on može da odabere ono što želi da jede i to će mu ekspresno biti napravljeno i servirano.

Kako čuveni Portugalac voli da trenira više od drugih, klub se pobrinuo da mu omogući maksimalne uslove za pripremu utakmica i neverovatne su stvari koje ima u blizini kuće: obezbedili su mu olimpijski bazen, dva fudbalska terena, jedan košarkaški i dve potpuno opremljene teretane.

Al Nasr je ovim definitivno pokazao da im je i te kako stalo da Kristijano bude maksimalno srećan u Saudijskoj Arabiji, a njegovo je samo da igra i postiže golove za novi tim.

Dok se sa porodicom ne preseli u vilu koja je pripremljena za njega, on boravi u elitnom hotelu gde je takođe apsolutno sve podređeno njemu i procenjuje se da će Al Nasr njegov višednevni boravak u apartmanu koštati više od četvrt miliona evra.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PARTIZAN SE OGLASIO O POVREĐENIM IGRAČIMA: Evo kakvo je stanje sa Jovanovićem i Saldanjom