OVAKO NEŠTO SPORT NE PAMTI: Kristijano Ronaldo ima niz bizarnih privilegija i živi u nestvarnom luksuzu

Novosti online

08. 01. 2023. u 15:31

KRISTIJANO RONALDO potpisao je ugovor s Al Nasrom iz Saudijske Arabije do juna 2025. godine i za dve i po godine boravka u ovom timu dobiće nestvarnih 500 miliona evra. Međutim, neće dobiti samo novac, već i mnogo drugih bizarnih privilegija koje mu dodatno olakšavaju život u konzervativnom Rijadu.

ОВАКО НЕШТО СПОРТ НЕ ПАМТИ: Кристијано Роналдо има низ бизарних привилегија и живи у нестварном луксузу

Tanjug/AP

Portugalac će od Sudijske Arabije za dve i po godine uzeti pola milijarde evra u najskupljem ugovoru koji je jedan fudbaler ikada potpisao.

Međutim, pored novca koji će dobiti, on uživa u neviđenom luksuzu za jednog sportistu i apsolutno ništa ne plaća iz svog džepa.

Ronaldo i porodica su dobili na korišćenje luksuznu vilu od 14 miliona evra u Rijadu.

Nalazi se u delu grada izgrađenom samo za bogataše koji dolaze sa zapada i u ovom naselju nisu na snazi šerijatska pravila kao u ostatku države.

Ni to nije sve. Ronaldo i porodica na raspolaganju imaju nešto što nijedan drugi fudbaler u istoriji nije dobio i privilegije koje ima izgledaju zaista nerealno.

Kompletna porodica ima pratnju gde god da idu. Unajmljena je agencija koja prati svaki korak Ronalda i njegovih najbližih, pa se tako elitna ekipa brine za njihovu bezbednost.

Takođe, klub mu je osigurao pet luksuznih automobila, privatni supermarket i privatni tržni centar u kom može mirno da kupuje sve što mu je potrebno.

Sve ovo je samo deo od onoga što je dobio potpisom ugovora s Al Nasrom. Na raspolaganju su mu čak tri lična restorana. U svakom trenutku on može da odabere ono što želi da jede i to će mu ekspresno biti napravljeno i servirano.

Kako čuveni Portugalac voli da trenira više od drugih, klub se pobrinuo da mu omogući maksimalne uslove za pripremu utakmica i neverovatne su stvari koje ima u blizini kuće.

Obezbedili su mu olimpijski bazen, dva fudbalska terena, košarkaški teren i dve potpuno opremljene teretane.

Al Nasr je ovim definitivno pokazao da im je i te kako stalo da Kristijano bude maksimalno srećan u Saudijskoj Arabiji, a njegovo je samo da igra i postiže golove za novi tim.

Dok se sa porodicom ne preseli u vilu koja je pripremljena za njega, on boravi u elitnom hotelu gde je takođe apsolutno sve podređeno njemu i procenjuje se da će Al Nasr njegov višednevni boravak u apartmanu koštati više od 250.000 funti.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku